Video’s rivier- en kustcruises

Video’s rivier- en kustcruises

Bekijk de video’s van de riviercruises aan boord van onze schepen op mensenmaat. Onze rivier- en kustcruises representeren de absolute must-see bestemmingen: de Donau, de Douro, Rusland, Kroatië, de Mekong, Birma, Patagonië ...

Video’s zeecruises

Video’s zeecruises

De World Explorer is een prachtig, ruim, ergonomisch en ecologisch expeditiejacht dat in 2019 in Portugal is gebouwd. De ruime kajuiten bieden allemaal een panoramisch uitzicht op de prachtige landschappen waar we doorheen varen. Beleef een echte luxecruise en ontdek de meest afgelegen plekken.

Video’s ‘Een cruise, een schip’

Video’s ‘Een cruise, een schip’

Onze schepen alsof u er zelf bij bent! Ontdek het varen en het leven aan boord van onze selectie kleine schepen, verfijnd of uiterst charmant. Onze schepen navigeren door elk continent. De films van ons team van videografen nemen u mee in hun kielzog.

Varen. Beleven. Dromen.

Rivages du Monde is al meer dan 20 jaar lang gespecialiseerd in rivier-, kust- en zeecruises. Onze schepen op mensenmaat bieden plaats aan minder dan 200 passagiers en nemen u mee op uitzonderlijke routes overal ter wereld: culturele topbestemmingen, cruises naar het Hoge Noorden en expeditiecruises. Wij bieden onze klanten een echte luxe cruise, met een volledig Nederlandstalige of tweetalige reisleiding, culturele voordrachten door ware experten en een uiterst kwalitatieve dienstverlening.

Copyright © 2024-present Magento, Inc. All rights reserved.