Categorie 5 windrozen


Dit zijn prachtige schepen die pas in vaart of recent gerenoveerd zijn volgens de actuele, eigentijdse comfortnormen. Ze zijn modern ingericht en beschikken over de nieuwste technologische snufjes die het hoofd kunnen bieden aan eventuele milieu-invloeden. De sfeer van deze schepen beantwoordt nauwgezet aan onze cruise-filosofie waar de culturele ontdekkingen hand in hand gaan met topcomfort en vaarplezier. De keuken aan boord is uitmuntend en verfijnd met extra aandacht voor de lokale gastronomie. De gemeenschappelijke ruimtes, de salons en de restaurants hebben allemaal buitenzicht,vaak ook panoramisch. De kajuiten zijn met veel smaak en verfijnd ingericht. Ze bieden allemaal een luxueus comfort en zijn uitgerust met de beste materialen.

voir +-

Categorie 4 windrozen


Deze modern uitgeruste schepen verzekeren u een overvloed aan comfort en een serene sfeer. Het zijn allemaal nieuw gebouwde of recent gerenoveerde schepen die aan al uw eisen zullen voldoen. Ze zijn modern ingericht, leuk van design en door het gebruik van sobere kleuren stralen ze een sobere chic uit. De kajuiten zijn helder, aangenaam en doordacht ingericht. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruim genoeg en van alle comfort voorzien om alle passagiers te ontvangen. Alle schepen beschikken over mooie buitendekken die uitnodigen om te genieten van de rust en van de omgeving. Het restaurant aan boord serveert een internationale keuken geïnspireerd op de lokale specialiteiten.

voir +-

De cruises van Rivages du Monde: adembenemende ontdekkingen

Rivages du Monde selecteert met grote zorg de mooiste schepen op de mooiste routes ter wereld. Tijdens onze kust- en riviercruises doen we absolute topbestemmingen aan, zoals de Donau, de Douro, Kroatië, Egypte, de Mekong enz. Voor onze zeecruises beschikken we dan weer over de World Explorer, een fenomenaal expeditiejacht waarmee zowel culturele luxecruises mogelijk zijn in Europa en het Hoge Noorden als trans-Atlantische overvaarten!

Copyright © 2024-present Magento, Inc. All rights reserved.