Het Rivages du Monde-team staat tot uw dienst

De cruise directeur, bijgestaan door één of meer begeleiders (De cruise directeur, bijgestaan door één of meer begeleiders (volgens de grootte van het schip), assisteren u tijdens uw dagelijkse activiteiten aan boord en tijdens de excursies. Daarnaast brengen onze sprekers u historische, geo-politieke, ecologische of culturele inzichten die verband houden met uw reisbestemming. Het team zal u weten te passioneren en volgens een optimale organisatie.

Nederlandstalige of tweetalige (Nederlands /Frans) omkadering

Opdat iedereen zich thuis zou voelen bieden wij Nederlandstalige of tweetalige cruises aan. Het dagprogramma, de menukaarten, de aankondigingen, de activiteiten en de workshops alles wordt in het Nederlands aangeboden. De reisleiders en de door Rivages du Monde uitgenodigde voordrachtgever praten allemaal Nederlands. Wanneer het technisch mogelijk is kan er ook naar een Nederlandstalige televisiezender gekeken worden. Alle excursies worden zoveel mogelijk begeleid door gidsen die Nederlands spreken. Is dit niet mogelijk, dan zorgt uw reisleider voor een simultaanvertaling. Op sommige afvaarten is er Nederlandstalige begeleiding gegarandeerd vanaf 20 Nederlandstalige deelnemers.

Schepen op mensenmaat

Onze cruiseschepen bieden plaats aan 28 tot 180 passagiers. Op die manier kunnen we de contacten aan boord bevorderen en werken met één shift in de restaurants. Tegelijk zorgen de grote, comfortabele en optimaal ingerichte binnen- en buitenruimtes ervoor dat iedereen altijd over een rustig plekje beschikt.

Een innovatieve mindset

Wij zijn altijd al een pionier geweest.Zo waren we de eerste onderneming die cruises organiseerde op de Mekong, langs de Kroatische kust, op het Baikalmeer en op de Rio Napo in Ecuador. We houden ervan om originele bestemmingen aan te bieden op bevaarbare waterwegen overal ter wereld. Het is die mindset waarmee we ook u nieuwe horizonten laten ontdekken en doen wegdromen.

Veel aandacht voor cultuur

Het concept van onze cruises is gebaseerd op de ontdekking van andere culturen en beschavingen. We leveren extra inspanningen om de complexiteit van de bezochte regio's te doorgronden en respecteren daarbij altijd de religieuze, historische en sociale lokale tradities. Onze sprekers reiken u meer informatie aan om de landen die we bezoeken en de inwoners die we ontmoeten nog beter te begrijpen. Die achtergrondinformatie vullen we natuurlijk aan met onvergetelijke excursies vol nieuwe indrukken, tijdens dewelke u wordt ondergedompeld in een andere wereld.

All-In formule

Wie vertrekt met Rivages du Monde hoeft zich verder geen zorgen te maken. Onze prijzen omvatten immers een groot aantal diensten. Denk maar aan de vluchten of de transfers in een comfortabele autocar tussen de grootste Belgische steden en de haven waar we aangemeerd liggen (in België of Noord-Frankrijk). Ook de transfers naar het schip vanaf de luchthaven zijn inbegrepen, net als het volpension aan boord (het diner is steeds à la carte met bediening aan tafel), alsook alle entertainment en culturele activiteiten aan boord en de welkomstdrink.

Copyright © 2024-present Magento, Inc. All rights reserved.