Riviercruise of zeecruise om Europa te ontdekken

Geografisch gezien grenst Europa sinds Peter de Grote aan de Noordelijke IJszee in het noorden, de Atlantische Oceaan in het westen, de Straat van Gibraltar in het zuiden, de Dardanellen in het Zuidoosten en de rivier Oeral in het oosten. Deze uitzonderlijke ligging wordt gecombineerd met ongelooflijk uiteenlopende klimaten en landschappen, die variëren van uiterst schilderachtig tot ronduit spectaculair. Alle cruiseliefhebbers vinden hier dan ook een reis naar hun gading, van het ongerepte Hoge Noorden tot het mediterrane zuiden.

Gaat u voor een echte zeecruise om de meest afgelegen gebieden te bereiken, of kiest u voor een riviercruise die een heel ander avontuur biedt, vaak op slechts enkele uren van bij u thuis? Door bewust te kiezen voor kleine schepen biedt een luxe cruise elke reiziger een unieke ervaring.

Filtrer les croisières

Cruise Europa

Geen cruise beschikbaar, gelieve uw zoekopdracht te wijzigen

Verantwoordelijk engagement

Voor een duurzaam en humanistisch toerisme

Persoonlijke reisbegeleiding

Cruise director Rivages du Monde

Innovatieve mindset

Uitgebreid programma weg van de gebaande paden.

Cruise in Europa, een afspraak met de geschiedenis

Wat de bestemming ook wordt, een cruise in Europa gaat altijd gepaard met een flinke dosis geschiedenis en de verhalen van verre volkeren en keizer- en koninkrijken. Overal in Europa zijn langs de rivieren en kusten succesvolle beschavingen ontstaan. De Vikings, de Germaanse volkeren, de Romeinen, de Ottomanen en ga zo maar door: ze hebben stuk voor stuk een stempel gedrukt op Europa die ook vandaag nog merkbaar is, en tal van architecturale en culturele sporen nagelaten.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.